į viršų
Pokalbiai
RSS Kanalas
Facebook
Atsiliepimai
Kontaktai
Google+
Twitter
YouTube
Pagalba
Reklamos paslaugos, dizaino darbai, maketavimas
Kategorija:
Dizaineriai 
Kaina: 15.00 €
Aprašymas:
Esate naujai įsikūrusi įmonė? O gal norite atnaujinti ar patobulinti savo prekinį įvaizdį? UAB EuroEGO komandos nariai nuolatos semiasi žinių apie naujausias technologijas šioje srityje, tobulinasi ir visa tai derina su įgyta patirtimi. Dirbame individualiai, įsigiliname į esamus poreikius. Siūlome savo paslaugas visoje Lietuvoje.

Mūsų darbai: lankstinukai, etiketės, iliustracijos, pakuotės, bukletai, logotipai, maišeliai, nuolaidų skrajutės, vizitinės korteles kvitai, katalogai, knygos, firminiai blankai. Vokai, prekės ženklai, kvietimai, atvirukai (spausdinti, elektroniniai statiški ir animuoti), bilietai, brošiūros. Reklaminiai paslaugų katalogai, plakatai, reklaminiai lankstukai, vėliavos, kalendoriai (sieniniai, staliniai, kišeniniai), kuponai. Padėkos, žurnalai, sąskaitų-faktūrų šablonai, blankai, ir daug daugiau ...

Darbų pavyzdžiai: www.euroego.lt/home/dizainas/

Reguliuojamo aukščio reklaminiai stendai, reklaminės nuorodos ir rodyklės, konferencijų ir renginių įrengimas, stendai parodoms ir mugėms. Konstrukcijos scenoms, parodų sienelės ir sistemos, apsauginės tvorelės, reklaminės vėliavos ir vėliavų stiebai. Stendų gamyba ir nuoma, stendų nuoma ir gamyba, parodinių sienelių gamyba, info barai. Parodos, vitrinų gamyba ir apipavidalinimas, halogeniniai ir LED stendų šviestuvai, širmos ir pertvaros. ES paramos stendai, išlenkti stendai ir sienelės, informaciniai ir reklaminiai stendai, reklaminiai skydai ir rėmai. Kilnojamos stendų konstrukcijos.

UAB EuroEGO Ltd.
Tel.: (+370) 605 12959, (+370) 606 31237
Faks.: (+370) 5 206 0814
info@euroego.lt
Kontaktinis adresas:
Vilniaus m.
Kontaktinis asmuo:
euroego
Kontaktinis telefonas:
860631237
Svetainė:
Skelbimas peržiūrėtas:
318
Skelbimo ID:
111765
Skelbimas įkeltas:
2023-05-09 16:52:57
Skelbimo nuoroda:
Susisiekti el. paštu
Jūsų el. paštas
Telefonas
Siūloma kaina